Energie VanOns opnieuw op nummer 1 als groenste energieleverancier

Net als vorig jaar prijkt Energie VanOns met een maximale score van een 10 bovenaan in de jaarlijkse stroomranking! De Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace en Wise onderzoeken jaarlijks de duurzaamheid van stroomleveranciers en beloont Energie VanOns dit jaar opnieuw met een gedeelde eerste plaats. En dit jaar voeren ze niet alleen de ranking voor de consumentenmarkt aan, maar staan ze ook in de ranking voor de zakelijke markt bovenaan!

Energie VanOns  zal zich samen met de zo goed als 100 aangesloten energiecoöperaties in blijven inzetten om steeds meer Nederlanders te voorzien van écht duurzame energie. Energie die 100% groen is en bovendien lokaal en in eigen beheer wordt opgewekt.

Energie VanOns werkt elke dag hard aan de versnelling van de energietransitie. Hoe meer mensen en organisaties zelf of samen lokaal energie opwekken en/of groene energie uit eigen streek gebruiken, hoe beter. De winst wordt door Energie VanOns deels gebruikt om te groeien. De rest is voor de energiecoöperaties. Die kunnen hiervan duurzame initiatieven betalen, zoals zonnedaken en windmolens, een elektrische deelauto of isolatieadvies voor de hele buurt. Of hun dorpshuis opknappen, als ze dat liever doen. Dat is wat de beweging zo uniek maakt: Energie VanOns is eigendom van de coöperaties, niet andersom. Hun stroom, hun geld.

 

Energie afnemen!
U vindt Energiecoöperatie Midwolde ook op de website van Energie VanOns. Door op de knop “Klant worden” te klikken kunt een postcode-check doen en vervolgens een berekening op basis van uw eigen verbruik laten opstellen.

Kies voor duurzame energie van eigen bodem en steun daarmee uw dorp. Meld u aan bij Energie VanOns en zij regelen gratis uw overstap.

 

Categorieën: Algemeen